Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medhjälpande metod!

När jag rensar ogräs med Frej
har jag lärt ut hur man uppför sig
där, mot varje strå
och får bort det kvickt då
Bara att ropa till: - RYCK UPP DIG!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-06 17:01



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, jag känner att jag behöver en uppryckning! Tack för inspiration.
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt