Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har du


Älskat

If not
Fuck off




Bunden vers av Federico Romano
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-07 03:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En provocerande text. Vem har älskat? Vem har förälskat sig? Tyvärr förväxlar människor ofta förälskelse med kärlek. De förväxlar även kärlek med sex. Förväxlar de förälskelse med sex? Troligen är det så också. Ett barn kan älska sina föräldrar, men det är ju inte varken 'sex' eller 'förälskelse'. Som känslor mot ett syskon. Kärlek, visst. Men det är varken 'sex' eller 'förälskelse'. Om bilden, teater är intressant även det, eftersom det är tillåtet att spela en roll där, det är ju att utöva något 'professionellt'.
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano