Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan så jag känner skalet med tanden

Måste känna den
Värna den, integriteten.
Kärnan som är jag.
Hon som är jag.
Idag och imorgon och framåt.
Visioner som rosslar sin bleka skugga
och jag vill inte vara en fadd smakbit.
Jag blöder, min nerv pulserar,
Min jord är min jord
Min tvekan är min tvekan
Min röst är den jag sjunger med.




Prosa av Feminaz
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-08 13:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att vara rädd om och att behålla det innersta jaget!
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz