Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afton kläds el...

Ja! När solen den har gått ner!
Så folket kan ta sig ut och ser
vägen fram och bak
ja en så´n enkel sak!
För byter ej Afton dräkt, vad sker?








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2019-05-08 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt