Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsfall

Att göra en tavla är helt okej
när det handlar om en konstnärlig grej.
Former och färger är en sak för sej
som kan leda till att man blir berömd.

Men mången stor konstnär har blivit glömd
och den bittra kalken blir därmed tömd.
Då kan man en annan tavla göra,
som van Gogh och hans skurna öra.

Fast då skulle man väl sämre höra
och det har man faktiskt ingenting för.
Det är nog så att hur man än gör
så är gränsen till tabbar dock skör.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-05-09 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström