Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quaerere...

 

 

Alla donerar något

            millenniumkantater

        svastikor på betong

               sedativa lögner

   Vi måste fråga

          våra barn

        vad den nya månen

                kräver...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-09 10:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja. Bl a med tanke på människans 50 år sen månlandningen hahaha...
2019-05-28

    ej medlem längre
Som en upprensning i en tekopp.

"Gud, vilken fin brasa det blir då man bränner sina skepp!"
Dylan Thomas
2019-05-09

    ej medlem längre
Månen kräver bara att få slippa svastikor på betong och bruna herrar. Det är jag säker på. Vi umgås ibland på tu man hand, jag och la Luna. Så jag har lite inside information...den har mer överseende med sedativa lögner.
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP