Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jimmy Carters kärleksakt


Orpheus i underjorden


Prins hatt under bordet
i ters med sjungande löv
Noll av fem sjunger Ordet
hon har Ingen Röv

Ingen tjallar insha'allah
rök dom om du också har
Fem fingar från valhalla drar
gröna ess med triss i par

En gång var du med tjudrad
nu drunknar vi i ditt hav
Dunka på och smaka saknad
önska dig en pilgrimstav

Kung James på bibelklubb
från älvar ut till fucking havs
Seglar snett och äter mandelkubb
mentholcigg, barkbröd och tjafs

Döpt i havet, oskuldstapp på lajv
inga biljetter, ingen dörrvakt
Plats i navet, three four five
jazzhand över etnisk slakt





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-10 21:39



Bookmark and Share


  Marta
Det är någon ny grej du har på gång. Hm. Det saknas inte tempo iaf.
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd