Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och han läser tysta drömmar i hennes blåa ögon


Och det låter ungefär som när hjärtan brister


Han fimpar sin röst i hennes lungor
bankar in sina känslor i hennes tinningar

blåmärkeskyssar på spruckna läppar

Det är så han har lärt sig tala kärlek
och det är det enda språk hon hört

Och det låter ungefär som när hjärtan brister,
ingenting

Men det känns




Fri vers av rainbow
Läst 1208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-24 20:33



Bookmark and Share


    Siera
Wow. så slående, så underbar så... jag blir ordlös. Vet itne vad jag ska säga. Sitter helt tyst ett ögonblick i jakten på ord som kan beskriva känslan.

En underbart slående beskrivning.
2007-04-27

  osams
så sorgligt vad ska man säga?,, wonderbar och smärtsam.
"Han fimpar sin röst i hennes lungor"
första meningen fångar en verkligen och beskriver så bra!!
2006-06-25

  vintervila
och ja Gud ska veta vad det känns, för känns gör det. Påtok alldeles för mycket enligt mig. Och du väver ihop dina ord kanonbra! plus! plus! till dej=)
2006-06-25

    xtla
åh vad fina ord :)
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

rainbow