Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


min egen tolkning...


Du får mig att vilja Dig

 

Du underbara poet,

 

jag längtar efter dina ord,

hungrar efter ditt känslostormande landskap

som hänförande målas upp

intimt och nära

fyllt av härlig fantasi och lusta

livs levande, så äkta inför mitt inre

en värld skapad av DIG

en förtrollande värld, en värld för mig

där oförutsägbara vägar

är mustigt färgrika, doftande DIG

viskande själ till själ

såsom en sinnenas ljuvliga förförelse

med ordens sensuella skönhet

uti rytmiskt dansande tankar

såsom kaskader av kyssar

ömsom mjukt, ömsom vilt och galet

dessa medryckande melodier

helt omöjliga att motstå

tonsatta av hjärtat

komponerade av DIG

mästerligt men ödmjukt framfört

uti poetiska rader

fyllda av kärlekens och begärets andetag

och kroppen svarar

inbjuden till hemligheter, sanningar

emellan raderna

om dig, med dig, av dig

ty bara DU

 berör mig

just DÄR och SÅ som 

jag vill och älskar

att beröras

av 

ordens kraft 

inom, du vet bara du vet

att du kan

få mig 

njuta, smaka, vilja DIG

och dina passionerat syndfulla, hudnära

laddade ord, givande stötar

uti alla skrymslen

och vrår

 

  

 

Så fyll mig,

fyll mig med dina vackra ord

 du underbara poet

sjung din sång med dina drömmar 

och ord av längtan

fyll mig

 

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-05-14 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oanständigt vackert
2019-05-20

  Lars Hedlin
Sensuellt och på en euforisk nivå som tar en till ett högre plan av existens! kram
2019-05-19

  Klaus Peter Jensen
Et imponerende digt med en poetisk og kreativ stil. med venlig hilsen Klaus
2019-05-16

    Peter Söderqvist
Poeten som metafor för en älskare ger poesin en ytterligare dimension i denna innerliga text.
2019-05-16

  M:tin
Vilken vacker dikt!!!!!!!!!
2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP