Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en svensk kvar i VM att heja på. Svennis!


Haiku 78


Klädda i gulblått
kämpar för sina landsmän.
Fotbollslandslaget.

© Boa Berg
2006-06-25
05:06




Bunden vers (Haiku) av Boa Berg
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-06-25 05:16



Bookmark and Share


    Hemsken
Den var bra!!
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg