Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Låt hela havets vågor svalla över mig
Verkligheten blir en annan här under
Låt havet dränka min sista rädsla
Med kraft som en tsunami genom mig
Får jag bli det jag ser mig själv som igen

Alla kryp i denna stad är bara inbillade tankar
Inbillade av något själviskt jag
Paranoia kommer göra alla här galna en dag
Jag ser att jag blir en del av de flyende folket
Som flyr från allt men borde fly från mig

Jag är en ond kvinna
Ytan på min sjö förblir blank
Men ej att förglömma mina vänner;
Alla är vi gjorda av vatten

Här kommer vågen ännu en gång
Svallande över min kropp
och dränker mig i harmoni
den harmoni endast havet gan ge
Långt under vattnet, på botten
Känns verklighet och syre så långt bort
Här kommer havet sluka mig

Det finns alltid råttor i varje hörn
Trötta människor med själviska mål
Allt det här gör mig nästan galen
Men när jag låter havet hamna över mig
och inte mina problem får någon luft
känns det som en flodvåg av lätthet och tröst
låter strömmarna ta mig ut mot horisonten
och jag säger bara en sak,
tack




Fri vers av Rivotril
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-19 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rivotril
Rivotril