Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus sade en dag till folket

Jag är lorden av gud
Så ni skall inte ha någon annan gud före mig
Du skall inte heller dra några fördelar gentemot andra
och hålla på och rida på några höga hästar
Du skall inte heller dra ner guds namn ner i smutsen
Men kom ihåg sabbaten för att kunna hålla den helig
Hedra din mamma och pappa
Du skall inte döda eller dräpa
Du skall inte heller hålla på med otrohet
Du skall inte stjäla
Du skall inte bära falskt vittnesbörd
Och du skall inte heller ta eller dra några fördelar
gentemot dina grannar
För fy skäms på er i sådana fall...

Jesus sade en dag till folket!

Ken Cassel
19/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-19 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel