Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömska


Minnet är som vackrast
precis innan det försvinner

nära horisonten...så stort och färgsprakande
ser vi på det genom vår kikare
skakas vi, bävar vi

men stillnar sedan
vänder kikaren
det som var stort blir litet
lever vidare
gömmer, glömmer




Fri vers (Fri form) av jackx
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-21 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jackx