Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shhh...


Smaka på tystnaden
i gapet mellan ordens ständiga flöde
vad säger mest?

Se tystnaden
i fullmånens silversken
en frusen decembernatt

Känn tystnaden
under åtråns uppvaknande
och efteråt

Hör tystnaden
när radion plötsligt tystnar
vilket låter högst?

Minns tystnaden
sekunden innan du gav din älskade
den första kyssen

Glöm den inte




Fri vers av jackx
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-11 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jackx