Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är konstigt



Livet
är så mycket

tårarnas tragik
skrattets glädje

vardagens gråhet
minnenas melankoli

vännernas värme
naturens närvaro

föräldrarnas formande
barnens band

kroppens kåthet
ångerns ångest

oförklarligt orättvist
men ändå

och främst
är livet

så vackert




Fri vers av jackx
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-07 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jackx