Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaka!


Lever av nyfikenhet
ibland finns inget annat
motivationsproblem
på alla fronter

nuet känns hårt
gårdagen hårdare
och om framtiden
vågar ingen sia

kanske misär
kanske lycka
kanske meningslöshet
vilket vore värst

men lusten finns
oemotsägligt oemotståndlig
lockande längtansfylld
en underligt underbar undran

att se
vad som ska hända
lever
för att smaka av livet




Fri vers av jackx
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-07 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jackx