Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bräcklig




Vad är det goda sexet värt
om det flyttas runt
från person till person

Vad investerar du i

En räcka orgasmer med fantastiska kroppar
och så känslan efteråt...du vet

Att inte vara förankrad
förtöjd
med bottenkänning
kanske få guppa lite...

Nej...utan bara fortsätta forsa fram
genom livsfarliga vattenfall, slagregn och storm
blixtars eld...berusande, snurrande orkaner

Kapsejsa som livsstil

Överleva...igen
aldrig leva....i stiltje...få komma hem

Nej...bara krypa fram
och längta efter gud

"ÄLSKA MIG DÅ FÖR HELVETE !"

Detta satans skrik genom världen
genom tid och rum
detta skrik
som du är gjord av
som du levt i och med
från första stund.

För döva öron.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-24 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP