Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad är


Att Älska

Varje gång man åker
Till Riga för att

Träfa en gift kvinna
Utan att veta hur du

Blir motagen
Måste vara kärlek




Bunden vers av Federico Romano
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-24 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano