Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


”moonlight disappears down the hills, mountains vanish into fog and I vanish into poetry” (Sanober Khan)


Älwÿk (genom dimmornas dal)

 

Ibland är det som vackrast

när vägen förlorar sig

och greppet om verkligt är vagt

 

ibland är det som skörast

när det som nöter förstorar sig

och hoppets ljus lyser svagt

 

men har du en vän

som kan dröja en stund

några lugna andetag

 

då kan nött växa åter

till hållfast grund

för en ny förtrollad dag




Bunden vers (Annat versmått) av Silverstripe
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-25 18:57



Bookmark and Share


  Anna Helena VIP
Samstämt och vackert som en symfoni som fastnar
2019-07-06

  Elisabeth H
Så vackert skrivet! Bokmärker.
2019-05-29

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärket sitter som en 'smäck'... läste för en väninna nyss och textens verkan var 'omedelbar'!!
2019-05-25

    Sefarge VIP
Livs fukt
berikande
Skriftat!
;)

2019-05-25

  Syrran77
Helt magiskt diktat !!
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe