Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyklisten vet...

Cyklistens ordspråk:
När bilfönstret stängts, öppnas
också en dörr där...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-28 09:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo, precis. När en dörr öppnas i paradiset, stängs ett fönster på jordens klot. (Inte visst jag att de hade arkitektur i Australien...)
2019-05-28

  ULJO
Gäller att se upp
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt