Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långtidsminne.

jag minns
när vi gick längs gatan
och du undrade var jag bodde

och jag pekade ut
att där bor jag
där näst längst upp
och du hummade
och nickade
och log

jag minns
för det är vår igen
jag minns för känslor
gör sig påminda
fast jag inte känner dem längre
inte likadant
så ler jag
lite för mig själv sådär
känner värmen i magen

för en gång
gick vi här
sida vid sida
och jag gillade dig lite mer
än en vän

då, när vinden kysste
våra kinder
röda

28/5 - 2019

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-28 21:41



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert vemod om kärlek som fanns.
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP