Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderskap

Kärlekens mysterium
sker när jag kokar gröt
torkar av och torkar upp
igen och igen.

Vi ler förtrollade av varandra
mitt i vardagens mandalabygge.

Kärlekens helighet drar in oss
i sin trollkrets.

Mitt hjärta bankar som en schamantrumma
och jag blir starkare än allt.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-30 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP