Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läckande läcka!

- Jag ser din hund, sträcker ben du...
Nå´t på gång, som om den läcker ju...
- Sa du den var fin?
- Det handlar om urin!
Din fina hund den läcker ju nu!!!







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-30 15:37



Bookmark and Share


  ULJO
Sträcker upp benet, då vet man vad som är på G. En drill idet fria.
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt