Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i'll put it on metal


nephentin


Du smög ut ur en namnskylt
letade efter någon annan
där med mig på platsen
där du duellerar drömjag
för kartan till dungen
där du väntar
oasen som med tiden
tar dig från att inte minnas
till att glömma




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-28 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd