Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
behöver jag förklara mer?


... fylle frieri...

I nattens mörkaste timme
då släcker du ljuset till sist
jag frågar om du är trött
och du svarar: \"man kan väl prata fast ljuset är släckt?\"

men när vi tystnat
efter en halv minut
och mörkret kryper närmare
och sömnen hotar om att infinna sig

frågar du:

\"vill du gifta dig med mig?\"

jag är tyst i 3 sirapssega sekunder
och svarar sedan (när andan återhämtat sig och hjärtat börjar slå igen)

\"säg om det där när du inte är full...
så kanske jag tror dig!\"




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-06-25 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel