Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diametrala


Vi ska ligga i var sin eka
Rygg mot rygg
på var sin sida av
ett vattentäckt jordklot




Fri vers av Kicka
Läst 485 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-25 20:57



Bookmark and Share


    Rieke
Kicka. Matematikern i ditt inre ritar vackra kurvor. Ack, så vackra.
2006-09-08

    Kicka
omdöme 5 på senaste kommentaren
2006-06-25

  Piraten
oj.. det var verkligen fint..

Jobbigt att ligga så långt ifrån varann och inte i samma eka
när längtan efter en kropp, och en hud man vill smälta ihop med blir för stark.. men man känner det inifrån när den andra blundar..
2006-06-25

  Madjori
Då kan du känna dig trygg.....
och "svärmor" behöver inte svärmor ligga i mitten..*sss*
Gillar hur du skriver....
2006-06-25

  Nattis83
Låter underbart, härlig text /Natalie
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Kicka