Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


klippiga hällar glöder i ljung

vilse
i stiltjen, vilse
i havet

mjuknar
mot skinnet, en
doft

flämtar som lågor
av lust och av längtan, andas i
halsgrop:

Krusningen,
grynnorna,
blekblå är månen;
klippiga hällar
glöder i ljung




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-04 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim