Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt i min macka


Du ringer

Du ringer idag
Helt oanmält
Du ringer aldrig

Och så gör du det och jag har inget att säga
Jag vill vara nära dig
Prata på Skype
Och inte bara din röst

När jag ringer och du inte har något att säga
Ska jag komma ihåg detta samtal

I telefon är vi inte alltid tillsammans fast vi hör varandras röster
Vi är i olika skeenden och inte alltid på samma plats

Din röst är lika mycket din
Lika mycket underbara du
Det är bara jag som inte kan ställa om från här till dig




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-04 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP