Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Vem är du att döma?
Vem är du att hata?
Vem är du att provocera?
Vem är du att veta bäst?
Inget tycks du gilla

Vem är du så bitter?
Vem är du så humorfri?
Vem är du så kärlekslös?
Vem är du så empatilös?
Ingen vill du värna

Vem är du så stöddig?
Vem är du så felfri?
Vem är du så märklig?
Vem är du så envis?
Ingen kan dig förstå

Vad vill du här?
Vad är ditt syfte?
Vad har du för roll?
Vad kan du omvända?
Ingen vill bli tillrättavisad

Varför inte abdikera?

(Copyright © ULJO)




Fri vers av ULJO
Läst 526 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-25 15:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även ett jag har den frågan mig stundom ställt. Liksom i en simpel sång med Arja Sajonmaa (med reservation för stavningen), vem som är du och vem som är jag...
2019-06-26

  M.Eta
Håller med, vem är man av vem har man kommit när livets roll är att hata allt och alla!
2019-06-26

  Maria Sundelin VIP
Ja det är verkligen något att undra över
2019-06-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
När man rör om
ingen bryr sig om
när man slår om
ingen vill, allt blir
bara tystare, då
bör man avgå
ja just så...
För vad lönar
sig sen nå´t då...

2019-06-25

  Feliaxel VIP
Det kan man verkligen undra
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO