Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anfall, Andromeda..



Andromeda, som blinkar åt mig fjärran,
kom ner i min galax, förlös en ny,
slå cirkelhjulens ljus ur Karlakärran
och skär ur stjärnors ofullkomst en sky
uppkommen ur aparta arv och former
som lösa löser upp fysikens normer
att låta unga åldrar åter gry.


Andromeda, kom krascha över eter
av överspelad tid och element,
kom kollidera med passageplaneter
med innanstoff ur intingheten tänt
för här kan endast änden finna sanning
när jordens perversioner i avstanning
har upphört helt, och glömskan står på glänt.















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-08 03:01



Bookmark and Share


  Marta
Den här borde jag läsa om flera gånger. Och det får du ta som en initial komplimang.
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP