Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bromsa tiden, att våga ett hopp

när vi bromsar in i fartvinden

ser vi mer av vad livet egentligen är

 

det förunderliga med att leva, att sträva framåt och att hoppas

hur livet blir vad vi fyller det med

även om strävandet dit kan vara sorgkantat och tungt

eller till synes glatt polerat

 

© Birgitta Wäppling, 8 juni, 2019

 

 

 




Övriga genrer av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-09 07:18



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tiden så oresonligt snurrar
kan behöva ett hack i sin gång.
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP