Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Puls...

 

Jag vill dö emedan du älskar mig,

  emedan du ännu håller mig rättvis,

då skrattet vilar på mina läppar

 när vi är ett öppet hjärta,

pulserande, upplösande, bindande

   och ljus är i mitt hår,

 turbulent, oanvänt

   att värma Dig när jag är död

kom till mig vid gryning eller skymning, till fots, i kanot eller som

    en oskriven förnimmelse

från tid till annan tar jag dig till fostrets livmoder

   rör dig inte,

låt mig tala om en flod i paradiset

  en djupt blå gåva

 jag vill dö emedan du älskar mig

   och alltid, alltid se

den härliga dagens storslagenhet

   de brinnande lamporna...

   




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-08 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"..en oskriven förnimmelse.."
fastnar jag vid
2019-06-15

    ej medlem längre
Den här vill jag läsa ända tills livet bleknar, för de hisnande formuleringarna, för den bultande pulsen och för den förföriska skönheten i dina ord. Kärlek kan kännas just så storslagen i det lilla ögonblicket.
2019-06-09

    ej medlem längre
Så vacker, kommer tänka på filmen Highlander...
2019-06-09

    ej medlem längre
Hänförande
2019-06-09

    ej medlem längre
Je veux mourir
cesser de voir mon coeur se briser,
toutes mes souffrances, je veux les oublier


Nä du! Det går alls inte för sig! Inte kan man värma någon när man är död, heller! En solvarm tomat är mycket hetare! Floden i paradiset rinner här på Jorden. Utanför ditt eget sovrumsfönster!
2019-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP