Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor

Det behövs inte mycket
Plötsligt säger det bara pang
Allt runt om dig krossas
Mitt i spillrorna av ditt liv
Står du
Helt naken och aktar dig från att skära dig på skärvorna

När du väl har klarat att få ihop de sista bitarna
Så händer det än en gång
Pang
Du skär dig på dina egna skärvor
Du blöder

För varje gång blir pusslet svårare att få ihop
Allt känns så meningslöst
Du börjar leta efter en utväg
Aldrig mer behöva komma tillbaka

Men i sista stunden kommer
Han
Du känner dig hel, ärren finns inte längre kvar
Allt är ett lyckorus
Inget känns fel

Men så en dag
Pang




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 318 gånger
Publicerad 2004-10-15 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1