Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära


min kropp mellan din kropp
din runt min

hjärtslag som dunkar
hör dom inte,
känner bara
mina eller dina?

blod som rusar, brusar
snabbt fram i mellanrummet

i ett mellanrum som inte finns
ditt eller mitt?

vet inte
men det spelar ingen roll

så nära dig
så nära mig




Fri vers av jackx
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-11 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jackx