Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla eviga tonåringar


Som ett höstlöv i vinden…

eller som en passagerare i en buss
utan att veta vart den är på väg
eller vem som kör

men kanske
det är möjligt att plinga för stopp
att gå av

kanske det är möjligt
att byta buss

frågan du ställer är

vad vill jag göra med mitt liv?

men fråga hellre
vad livet gör med dig

lyssnar du noga
kanske du får svar
Shh, lyssna!
Hör du?

vad som susar i vinden
vad som mumlas i bussen
vilka hållplatser som ropas ut

som herde och fårflock
på en och samma gång
mer är inte möjligt




Fri vers av jackx
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-11 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jackx