Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väven

Vissa dagar, vissa stunder
är det möjligt att skymta väven
om man vågar och vill
eller inte har något val

kanske i ett osannolikt möte
eller en känsla av visshet
eller ett stjärnfall en födelsedag
med en önskan som uppfylls

väven finns där, bortom slumpen
bakom meningslösheten
men den ger inga svar
bara nya frågor

och att se sambanden
ger förvånansvärt lite tröst
rastlösheten rusar ändå
vissheten dämpas av livets flöde

får leva vidare
med obesvarade frågor
som aldrig kan ställas
i en väv som bara kan

anas





Fri vers av jackx
Läst 203 gånger
Publicerad 2019-06-11 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jackx