Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

Att släppa taget må vara ensamt, må vara svårt men ack så brefriande. Varför har jag inte gjort detta innan?

Jag släppte taget om dig långt efter du släppte mig, jag slutade ta ansvär över dig långt efter du slutade ta ansvar över dig själv. Jag är inte din mamma. Jag är inte din fru. Jag är inte din.


Att släppa taget är förjävligt, varje steg bekämpas innifrån. Jag försöker brotta ner varje ond tanke om dig. Men förlåt mig, min käraste, att det tog så lång tid innan jag befriade dig.

Förlåt att jag inte släppte dig samma sekund som du släppte mig. Det gör ont, varje steg jag tog gjorde ont. Men nej, inte nu. Inte idag. Du får inte det av mig, Du får inte min smärta.





Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-13 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här