Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårt egna universum

För varje år
Klarnar det
Rispar det
Blöder det
Smärtar det
Ser jag det
Att vi alla
Snurrar i vår egna värld
Egna universum

Vi delar dagar
Stunder
Glädje, sorg
Dagen då
vinden kallnar
Mörkret blir för svart
Då färdas du i din egna loop
Dit ingen kan åka

Likväl måste vi ha kärlek
Omtanke
Genom hela våran loop
Även om ingen kan åka med




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-14 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP