Igen så har döden tagit någon fantastisk människa från oss alla." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igen så har döden tagit någon fantastisk människa från oss alla.


Dödens portar

Du log och ditt leende var fyllt av glädje sorg och förtvivlan.

Du orkade ta dig tid, orkade lyssna och sew till oss andra.
Du är fantastisk...och jag inte förstå att du är borta...

/Angel_




Fri vers av Angel_
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-06-26 11:37



Bookmark and Share


  Albert
sörjande...

så fin förstarad:
du log
och ditt leende var fyllt av glädje sorg och förtvivlan

tänk att leenden kan innehålla allt detta, det är så vackert beskrivet.
Tack!

Anders Axelsson
2006-06-27

  * Ammi *
sorgligt...
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel_