Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskning om brunnen





En osäker källa
som mister sitt djup i ytspänningen
nog för att ringarna växer
men den andra tar vid innan den första är förbi
nog för att känslorna växlar
men hennes själ hinner inte förbinda sig därvid






Fri vers av Per "Läsaren" Sörqvist
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-16 17:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tål att tänka på...bra...
2019-08-17

  Den lilla tänkande
Ja innehållet tåls att tänka på en stund ??
2019-06-19

  Bibbi VIP
Begrundar.
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Per
Per "Läsaren" Sörqvist