Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

häXan





Hon entrar podiet.
Inbjudande suger hon åt sig hela rummet med publiken som i vågor.
Hon bedyrar att livet är som en skönhetsroman.
Hon förtydligar att det vardagliga jordelivet är utomvarligt.
Och publiken den nickar
och nickar
och nickar och . . .
Hon summerar att varje dag är den ena sidan till den andra sidan allt lyckligare.
Och hela publikhavet knycker samtidigt till i förvilling och det småpratas.
Hon avslutar: "Nån dag kanske ni ÄR lyckliga att vakna upp som guppis!"
Publiken skrattar skyldigt till.
Hon lämnar podiet men kan inte låta bli att ge ifrån sig lite obscena fitthålsrörelser på väg bakom scen.
Väl bakom scen: Hä Hä Hä häcklar häXan när hon sätter riktig ton till sitt oväsen.








Fri vers av Per "Läsaren" Sörqvist
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-18 20:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du har förkovrat dig sen 2013 per.
2020-04-16

  ResenärGenomLivet VIP
Det är inte så bra att svälja allt med hull och hår...man får nog tänka till och ta åt sig det som man har nytta av...
2020-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Kanske är det dags att återinföra bålen...
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Per
Per "Läsaren" Sörqvist