Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En såndär dikt



Hennes imponerande längd i bonad
har min knäböjtna dyrkan

Hennes klädstil är arbetsstrikt
men jag anar hundratals fria stilar

Hennes ögon är som blågor
som företar medelhavets djup

Hennes röst är basal
och trött på att replikera tomma sägelser

Hennes blonda och bågiga hår
är som krönt prydnad

restenheten är kvar för upptäckt
om jag tillåts titta vilt . . .






Fri vers av Per "Läsaren" Sörqvist
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-06-20 17:15



Bookmark and Share


    jesse james
Intressant!
2021-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns nog alltid nya upptäckter att göra...
2019-08-17

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2019-06-20

  alicja lappalainen VIP
laddad, intensiv.
2019-06-20

  cilax VIP
kulsiga ordgrämlor
2019-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Per
Per "Läsaren" Sörqvist