Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan livet beskrivas kort..?


Stinna hundar


Stinna hundarna på vägen går

odalmannen tittar - står

dödens teg den väntar

tunga klockorna klämtar

livets väg är dödens teg

går där gör vi alla

låt oss glada falla

vi gör det ändå

då och då




Fri vers av Rimsmeden
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-06-26 12:29



Bookmark and Share


  JMR
precis,,,, vi bör inte backa livet.
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden