Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredvid dig

Vid din ljuva sida
är jag aldrig rädd
tryggt jag går där
och är alltid sedd
din hand i min
på strandens bädd
vi möter ljust
mot livet beredd

Vid din ljuva sida
är himlen alltid blå
otydligheten borta
du kan alltid förstå
om regnet faller
blir du skyddets vrå
när vemodet stänker
kan jag lindring få

Vid din ljuva sida
är du mitt andetag
mitt livs lunga
när jag känns svag
där ryms hoppet
och livets drag
du är mitt elixir
kärlekens ljuva lag

Vid din ljuva sida
vill jag för evigt bo
vid säkra byggstenar
finns trygghetens bro
där i trygghetsland
kan vår kärlek gro
där bredvid min vän
finns fullständig ro

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 468 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-26 05:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
I ro och glädje
få vara så gott
sin dag då klara
här gäller endast
ett: Att lycka
till bara!
2019-06-27

  AiA Maria den fria
Sinnesro

Tack!
2019-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Blir glad av att läsa din fina kärlekspoesi!
2019-06-26

  Feliaxel VIP
Så fint beskrivet om kärlekens inverkan på varandra
2019-06-26

  M.Eta
Härligt att ha någon vid sin sida. Fint skrivet.
2019-06-26

  Maria Sundelin VIP
Härlig känsla i denna
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO