Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan besinning


Utan besinning störtade
den heta sommardagen
in i det mörka hjärtat.
Inget avsked är mer smärtfullt
än när barnen ser på
och ingen återvändo brusar
som kramper i ditt bröst.

Utan besinning störtade
den heta sommardagen
in i det torra ögat.
Längtan är en fascination för skymningen
som varje dag blir allt mer uppenbar
i sitt långsamma återtagande
av alla dina dagar.




Fri vers av andrasidan
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-06-26 13:37



Bookmark and Share


  JMR
härlig läsning.....var tvungen att läsa den flera gånger....
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan