Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titelsbegär pågår här...

Inspikad! Årstid!
Westworld. Pionernas tid.
YRKAR PÅ BIFALL!
Saga om en Rödluva.
Stänga dig ute.
Kommunikations problem.
Detta med hämnd.
Trust your heart.
Slutet!





Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-19 11:03



Bookmark and Share


  ULJO
Låter som en debatt riksdagen
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt