Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att


Slicka

En glass
En Citron sorbet

Eller ett kön
Det låter aj

Men njutning
Är ej något man avstår




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-21 23:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag har inte slickat pussy på 20 år.
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano