Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBS! Målning pågår!

jag borde inte låta dig

nästla dig in

krypa in

in under min hud

klösa dig in

rumstera

göra dig en plats

stöka omkring

måla väggarna

i färg färg färg

 

 

jag känner din sort

när ni tröttnar

lämnar ni ett hål

ett avgrundsdjupt hål

ett hål

som är så fruktansvärt svårt att fylla

för kanterna är såriga

från när ni slagit er igenom

klöst er ut igen

rispat längs väggarna

så färgen flagnat

brutit löften

lämnat mig kvar

i mörkret

-

 

och sen när jag målar om

svart svart svart

i mitt hjärtas innersta rum

då bannar jag och bannar mig

för jag låter mig, trots allt, släppa in

fast jag vet hur hur ni är

falska rastlösa marodörer

som ljuger så fint

varenda gång

låter jag er komma in, komma nära

måla om i färg färg färg

jag låter er

störa, förstöra, förtära

mig och mitt och allt

allt allt allt som är jag

 

för det är ju ändå så fint

med lite färg

i tillvaron

 

23/6 - 2019

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-23 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP