Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur 17 vet de...

Folk säger ofta
i morgon sker det, ser de
redan: Framtiden?




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-24 10:43



Bookmark and Share


  Rise Little One
Hmm, nu undrar jag med om detta....
2019-06-25

  MALVAA VIP
ingen kan framtiden
2019-06-24

  ULJO
Man ska aldrig gå för stora växlar. En stund i taget.
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt