Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Du må vara så kysk som is Så ren som snö. Du skall ändå icke undgå förtal"W. Shakespeare


Självklart körklart



Vissa har körkort,
Men de kör inte med
bil, de kör med andra
Människor


Så självklart skulle
Vissa behöva ta en
kurs i Människo
kunskap. ..


Men inte du inte
såklart!

Du ror omkring i
Insiktsfullhetens
Sjö. Hänsynsfullt

Undvikande att köra
Över

Näckrosmänniskors platta
Blommande levnadsöden

Ändå kallar de dig
För hänsynslös

Bara för att du flyter
omkring i enskildhetens
Eka ovanför Allting?







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-29 13:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Snyggt! High five på denna!
Fler människor borde lära sig sätta upp en stopplikt för dessa fartdårar. Köra över andra är det värsta jag vet.
2019-07-01

  limerick
Poetisk och skarp analys av sakernas tillstånd.
2019-06-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord i rättan tid
med hopp om att
skapa frid, när en del
kör över, så behöver
ju ingen alls göra...
Borde på S höra...
2019-06-30

  Mats Edin VIP
Både klurigt och finurligt formulerad!
2019-06-30

  Valter Örn VIP
Bra rutet !
2019-06-29

  Fulbergarn
Kanske nåt att lägga till i utbildningen!
2019-06-29

  Kungskobran VIP
Allt är kört
fastän jag ingenting rört
vad skall jag göra
åt denna röra
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP